Personvernregler

This privacy policy (“Policy”) describes how datingreviewssite.com (“datingreviewssite.com”, “we”, “us” or “our”) collects, protects and uses the personally identifiable information (“Personal Information”) you (“User”, “you” or “your”) may provide on the datingreviewssite.com website and any of its products or services (collectively, “Website” or “Services”). It also describes the choices available to you regarding our use of your Personal Information and how you can access and update this information. This Policy does not apply to the practices of companies that we do not own or control, or to individuals that we do not employ or manage.

Innsamling av personlig informasjon

Vi mottar og lagrer all informasjon du bevisst gir oss når du oppretter en konto, publiserer innhold, foretar et kjøp, fyller alle skjemaer på nettet. Når det er nødvendig, kan denne informasjonen omfatte din e-postadresse, navn eller annen personlig informasjon. Du kan velge å ikke gi oss informasjon, men det er ikke sikkert at du kan dra nytte av noen av nettstedets funksjoner. Brukere som er usikre på hvilken informasjon som er obligatorisk, er velkomne til å kontakte oss.

Innsamling av ikke-personlig informasjon

Når du besøker nettstedet, registrerer serverne våre automatisk informasjon som nettleseren din sender. Disse dataene kan inneholde informasjon som enhetens IP-adresse, nettlesertype og -versjon, operativsystemtype og -versjon, språkinnstillinger eller nettsiden du besøkte før du kom til nettstedet vårt, sider på nettstedet du besøker, tidsbruken på disse sidene, informasjonen du søker på nettstedet vårt, tilgangstider og datoer og annen statistikk.

Behandle personlig informasjon

Du kan få tilgang til, legge til, oppdatere og slette visse personlige opplysninger om deg. Informasjonen du kan vise, oppdatere og slette kan endre seg når nettstedet eller tjenestene endres. Når du oppdaterer informasjon, kan vi imidlertid opprettholde en kopi av uanmeldt informasjon i postene våre. Noe informasjon kan forbli i våre private poster etter at du har slettet slik informasjon fra kontoen din. Vi vil beholde og bruke informasjonen din som nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve avtalene våre. Vi kan bruke all samlet informasjon hentet fra eller inkorporere din personlige informasjon etter at du har oppdatert eller slettet den, men ikke på en måte som vil identifisere deg personlig. Når oppbevaringsperioden er utløpt, skal personlig informasjon slettes. Derfor kan ikke retten til tilgang, retten til sletting, retten til retting og retten til dataportabilitet håndheves etter utløpet av oppbevaringsperioden.

Bruk og behandling av innsamlet informasjon

Noe av informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes til å tilpasse opplevelsen din; forbedre nettstedet vårt; forbedre kundeservicen og svare på spørsmål og e-post fra våre kunder; behandle transaksjoner; sende nyhetsbrev; sende e-postmeldinger som passordpåminnelser, oppdateringer osv.; kjøre og drifte nettstedet og tjenestene våre. Ikke-personlig informasjon som samles inn brukes bare for å identifisere potensielle tilfeller av misbruk og etablere statistisk informasjon angående bruken av nettstedet. Denne statistiske informasjonen er ikke på annen måte samlet på en slik måte som vil identifisere en bestemt bruker av systemet.

Vi kan behandle personlig informasjon relatert til deg hvis ett av følgende gjelder: (i) Du har gitt ditt samtykke til ett eller flere spesifikke formål. Merk at under noen lovgivninger kan vi ha lov til å behandle informasjon til du har innvendinger mot slik behandling (ved å velge bort), uten å måtte stole på samtykke eller noe annet av følgende juridiske grunnlag nedenfor. Dette gjelder imidlertid ikke når behandlingen av personlig informasjon er underlagt europeisk databeskyttelseslovgivning; (ii) Tilveiebringelse av informasjon er nødvendig for utførelsen av en avtale med deg og / eller for eventuelle førkontraktsmessige forpliktelser derav; (ii) Behandling er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse du er underlagt; (iv) Behandling er relatert til en oppgave som utføres i allmenhetens interesse eller ved utøvelse av offisiell myndighet som er opptatt av oss; (v) Behandling er nødvendig for formålene med de legitime interessene som forfølges av oss eller av en tredjepart. I alle fall vil vi gjerne avklare det spesifikke rettslige grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om tilbudet av personopplysninger er et lovfestet eller kontraktsmessig krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

Informasjonsoverføring og lagring

Avhengig av hvor du befinner deg, kan dataoverføring innebære å overføre og lagre informasjonen din i et annet land enn ditt eget. Du har rett til å lære om det rettslige grunnlaget for informasjonsoverføring til et land utenfor Den europeiske union eller til enhver internasjonal organisasjon som er underlagt offentlig folkerett eller opprettet av to eller flere land, for eksempel FN, og om sikkerhetstiltakene som er tatt av oss for å beskytte informasjonen din. Hvis en slik overføring skjer, kan du finne ut mer ved å sjekke de relevante delene av dette dokumentet eller spørre oss med informasjonen som er gitt i kontaktseksjonen.

Brukerens rettigheter

Du kan utøve visse rettigheter angående informasjonen din behandlet av oss. Spesielt har du rett til å gjøre følgende: (i) du har rett til å trekke tilbake samtykke der du tidligere har gitt ditt samtykke til behandlingen av informasjonen din; (ii) du har rett til å innvende deg mot behandlingen av informasjonen din hvis behandlingen utføres på et annet juridisk grunnlag enn samtykke; (iii) har du rett til å lære om informasjon blir behandlet av oss, innhente avsløring om visse aspekter av behandlingen og få en kopi av informasjonen som behandles; (iv) du har rett til å bekrefte nøyaktigheten av informasjonen din og be om at den skal oppdateres eller korrigeres; (v) du har rett til under visse omstendigheter å begrense behandlingen av informasjonen din. I så fall behandler vi ikke informasjonen din til noe annet formål enn å lagre den; (vi) du har rett til under visse omstendigheter å få sletting av din personlige informasjon fra oss; (vii) har du rett til å motta informasjonen din i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format og, hvis det er teknisk mulig, å få den overført til en annen kontroller uten noen hindring. Denne bestemmelsen er gjeldende forutsatt at informasjonen din blir behandlet på automatiserte måter og at behandlingen er basert på ditt samtykke, på en kontrakt som du er en del av eller på forkontraktsmessige forpliktelser derav.

Retten til å motsette seg behandling

Der personlig informasjon blir behandlet av allmenn interesse, i utøvelsen av en offisiell myndighet som er viet til oss eller for formålene med de legitime interesser som forfølges av oss, kan du innvende mot slik behandling ved å gi et grunnlag knyttet til din spesielle situasjon for å rettferdiggjøre innvending. Du må vite at dersom din personlige informasjon blir behandlet for direkte markedsføringsformål, kan du når som helst protestere mot behandlingen uten å gi noen begrunnelse. For å lære om hvorvidt vi behandler personlig informasjon for direkte markedsføringsformål, kan du henvise til de relevante delene av dette dokumentet.

Hvordan utøve disse rettighetene

Eventuelle forespørsler om å utøve brukerrettigheter kan rettes til eieren gjennom kontaktinformasjonen i dette dokumentet. Disse forespørslene kan utøves gratis og vil bli adressert av eieren så tidlig som mulig og alltid innen en måned.

Fakturering og betaling

Vi bruker tredjeparts betalingsbehandlere for å hjelpe oss med å behandle betalingsinformasjonen din på en sikker måte. Slik tredjeparts prosessorers bruk av din personlige informasjon styres av deres respektive personvernregler som kanskje eller ikke inneholder personvernbeskyttelse like beskyttende som denne personvernpolitikken. Vi foreslår at du gjennomgår deres respektive personvernregler.

Produkt- og tjenesteleverandører

Vi kan avtale med andre selskaper om å tilby visse produkter og tjenester. Disse tjenesteleverandørene er ikke autorisert til å bruke eller utlevere informasjonen, bortsett fra om nødvendig for å utføre tjenester på våre vegne eller overholde lovkrav. Vi kan dele personlig informasjon for disse formål bare med tredjeparter hvis personvernregler er i samsvar med vår eller som samtykker i å overholde retningslinjene våre med hensyn til personlig informasjon Våre tjenesteleverandører får informasjonen de trenger for å utføre sine utpekte funksjoner, og vi ikke autoriserer dem til å bruke eller utlevere personlig informasjon til egen markedsføring eller andre formål.

Barns personvern

Vi samler ikke bevisst inn noen personlig informasjon fra barn under 13 år. Hvis du er under 13 år, vennligst ikke send inn personlig informasjon via nettstedet eller tjenesten vår. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å overvåke deres barns internettbruk og å bidra til å håndheve denne policyen ved å instruere barna om aldri å oppgi personlig informasjon via nettstedet eller tjenesten vår uten deres tillatelse. Hvis du har grunn til å tro at et barn under 13 år har gitt personlig informasjon til oss gjennom nettstedet eller tjenesten vår, kan du kontakte oss. Du må også være minst 16 år for å samtykke til behandlingen av dine personopplysninger i ditt land (i noen land kan vi la foreldre eller foresatte gjøre det på dine vegne).

nyhetsbrev

Vi tilbyr elektroniske nyhetsbrev som du kan abonnere frivillig når som helst. Du kan velge å slutte å motta vårt nyhetsbrev eller markedsføringsmail ved å følge avmeldingsinstruksjonene som er inkludert i disse e-postene eller ved å kontakte oss. Du vil imidlertid fortsette å motta essensielle e-postmeldinger fra transaksjonen.

kjeks

Nettstedet bruker "informasjonskapsler" for å tilpasse din online opplevelse. En cookie er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en webside-server. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler tildeles unikt til deg, og kan bare leses av en webserver i domenet som har gitt cookien til deg. Vi kan bruke cookies for å samle inn, lagre og spore informasjon for statistiske formål for å betjene nettstedet og tjenestene våre. Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingen din for å avslå informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avvise informasjonskapsler, kan det hende du ikke vil kunne oppleve funksjonene på nettstedet og tjenestene fullt ut. Hvis du vil lære mer om informasjonskapsler og hvordan du håndterer dem, kan du gå til internetcookies.org

I tillegg til å bruke informasjonskapsler og relatert teknologi som beskrevet ovenfor, kan vi også tillate visse tredjepartsbedrifter å hjelpe oss med å skreddersy annonsering som vi tror kan være av interesse for brukerne, og å samle og bruke andre data om brukeraktiviteter på nettstedet. Disse selskapene kan levere annonser som også kan plassere informasjonskapsler og på annen måte spore brukeratferd.

Ikke spor etter signaler

Noen nettlesere har en ikke sporingsfunksjon som signaliserer til nettsteder du besøker at du ikke ønsker å spore din online aktivitet. Sporing er ikke det samme som å bruke eller samle informasjon i forbindelse med et nettsted. For disse formålene refererer sporing til å samle inn personlig identifiserbar informasjon fra forbrukere som bruker eller besøker en webside eller online tjeneste når de beveger seg på forskjellige nettsteder over tid. Nettstedet vårt sporer ikke besøkende over tid og på tredjeparts nettsteder. Imidlertid kan noen tredjeparts nettsteder følge med på surfeaktivitetene dine når de serverer innholdet ditt, noe som gjør dem i stand til å skreddersy det de presenterer for deg.

Annonse

Vi kan vise online annonser, og vi kan dele samlet og ikke-identifiserende informasjon om våre kunder som vi samler inn gjennom registreringsprosessen eller gjennom online undersøkelser og kampanjer med visse annonsører. Vi deler ikke personlig identifiserbar informasjon om enkeltkunder med annonsører. I noen tilfeller kan vi bruke denne samlede og ikke-identifiserende informasjonen til å levere skreddersydde annonser til det tiltenkte publikummet.

agenter

Vi kan utlevere informasjon om deg til våre tilknyttede selskaper med det formål å kunne tilby deg relaterte eller tilleggsprodukter og tjenester. All informasjon relatert til deg som vi gir til våre tilknyttede selskaper vil bli behandlet av disse tilknyttede selskapene i samsvar med vilkårene i denne personvernregelen.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for personvernpraksisene til slike andre nettsteder eller tredjeparter. Vi oppfordrer deg til å være oppmerksom når du forlater nettstedet vårt og lese personvernerklæringene til hver eneste webside som kan samle inn personlig informasjon.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer informasjon du oppgir på dataserver i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi opprettholder rimelige administrative, tekniske og fysiske forholdsregler i et forsøk på å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring og utlevering av personlig informasjon i dets kontroll og forvaring. Ingen dataoverføring via Internett eller trådløst nettverk kan imidlertid garanteres. Derfor, mens vi streber etter å beskytte din personlige informasjon, erkjenner du at (i) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger på Internett som er utenfor vår kontroll; (ii) sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og nettstedet vårt, kan ikke garanteres; og (iii) all slik informasjon og data kan sees eller tukles med i transitt av en tredjepart, til tross for beste innsats.

Data brudd

I tilfelle vi blir klar over at sikkerheten på nettstedet er blitt kompromittert eller brukerne personlig informasjon har blitt avslørt til ubeslektede tredjeparter som et resultat av ekstern aktivitet, inkludert, men ikke begrenset til, sikkerhetsangrep eller svindel, forbeholder vi oss retten til iverksette rimelig passende tiltak, inkludert, men ikke begrenset til, etterforskning og rapportering, samt varsling til og samarbeid med rettshåndhevelsesmyndigheter. I tilfelle dataovertredelse, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å varsle berørte personer hvis vi mener at det er en rimelig fare for skade for brukeren som et resultat av bruddet, eller hvis varsel ellers er lovpålagt. Når vi gjør det, vil vi legge ut et varsel på nettstedet, sende deg en e-post.

Juridisk avsløring

Vi vil røpe all informasjon vi samler inn, bruker eller mottar dersom det kreves eller tillates i henhold til lov, for eksempel å overholde en stevning, eller lignende juridisk prosess, og når vi i god tro mener at avsløring er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, beskytte din sikkerhet eller andres sikkerhet, undersøke svindel eller svare på en regjeringsforespørsel. I tilfelle vi gjennomgår en virksomhetsovergang, for eksempel en fusjon eller erverv av et annet selskap, eller salg av hele eller en del av eiendelene, vil brukerkontoen din og personopplysninger sannsynligvis være blant de overførte eiendelene.

Endringer og endringer

Vi forbeholder oss retten til å endre denne policyen når det gjelder nettstedet eller tjenestene når som helst, effektiv når det legges ut en oppdatert versjon av denne policyen på nettstedet. Når vi gjør det, vil vi revidere den oppdaterte datoen nederst på denne siden. Fortsatt bruk av nettstedet etter slike endringer skal utgjøre ditt samtykke til slike endringer.

Aksept av denne policyen

Du erkjenner at du har lest denne policyen og godtar alle vilkår og betingelser. Ved å bruke nettstedet eller dets tjenester godtar du å være bundet av denne policyen. Hvis du ikke samtykker til å overholde vilkårene i denne policyen, har du ikke autorisasjon til å bruke eller få tilgang til nettstedet og dets tjenester.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne policyen, kan du kontakte oss.

This document was last updated on March 1st 2020

Datingreviewssite.com

Dating Site Reviews
5,0 vurdering
Utrolig kvinnelig til mannlig forhold.
4,8 vurdering
Veldig morsomt nettsted med mange funksjoner
3,3 vurdering
Høye forhold mellom menn
3,3 vurdering
Høye forhold mellom menn
Beste datingside

Foxyadult.club